Hoppa till sidans innehåll

Terminsavslutning & nya grepp på väggen

06 DEC 2018 20:17
Vi har haft en mycket bra termin tillsammans men fin utveckling för många och sedan har även lite nya barn/ungdomar börjat vilket är kul.
  • Uppdaterad: 06 DEC 2018 20:17

Vi tycker det fungerar bra med storlekarna på grupperna som dom är nu, svårt att ta in fler och att utöka med fler pass ser vi som svårt just nu utan får troligen bli till hösten 2019. Så håll hårt i platserna... ;)
Sista träningen för terminen blir den 15:e december och sedan siktar vi på att starta igen den 19:e januari, mer info om det senare. Försöker som under höstlovet att ha ett par tillfällen nu även under jullovet där vi kör lite "fri klättring" men får återkomma även kring detta.
Nu på lördag har vi tänkt att skruva upp lite nya leder efter träningen på en av väggarna, greppen är nedplockade och tvättade för att på nytt komma upp. Vet att några av de äldre barnen varit intresserade av att vara med och det är fritt fram men kommer som sagt vara efter ordinarie träning.
Det är den väggen utan tjockmatta som vi inte använder så mycket annars så denna får blir lite experimentverkstad.
Kommer i fortsättningen lägga ut information på våran webbsidan som finns på Idrottonline numera, adressen är fortfarande https://www.akk.nu/
Finns även en Facebook-grupp för Barn- & ungdomsgruppen; https://www.facebook.com/groups/2050028271877723/ vilken inte är "öppen" utan man måste bli medlem i gruppen för att se inlägg m.m.
Allt gott // Magnus & Christer
------------------------------------------
AKK Barn- & Ungdomsklättring
Magnus: 0707-96 25 15
Skribent: Magnus Blad
Epost: Adressen Gömd
Sparbanken Alinsås

Postadress:
Alingsås Klätterklubb - Klättring
Markus Karlsson, Mångatan 2A
44136 Alingsås

Kontakt:
Tel: 0763379502
E-post: This is a mailto link

Se all info